日本料理大全
CiNii
Available at 69 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "日本料理大全"
- Statement of Responsibility
- 日本料理アカデミー監修
- Publisher
-
- シュハリ・イニシアティブ
- Publication Year
-
- 2015.12
- Book size
- 27cm
- Series Name / No
-
- プロローグ
- Other Title
-
- ニホン リョウリ タイゼン
- The Japanese Culinary Academy's complete Japanese cuisine
- Introduction to Japanese cuisine : nature, history and culture
Search this Book/Journal
Notes
執筆: 熊倉功夫, 伏木亨
子書誌あり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795692527360
-
- NII Book ID
- BB20316369
-
- ISBN
- 9784908325021
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Classification
-
- NDC9: 596.21
-
- Data Source
-
- CiNii Books