Food colloids : the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry, Unilever Research, Colworth, UK, 13th-15th April 1988
CiNii
所蔵館 12館
書誌事項
- タイトル
- "Food colloids : the proceedings of an international symposium organized by the Food Chemistry Group of the Royal Society of Chemistry, Unilever Research, Colworth, UK, 13th-15th April 1988"
- 責任表示
- edited by R.D. Bee, P. Richmond, J. Mingins
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c1989
- 書籍サイズ
- 23 cm
この図書・雑誌をさがす
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795724197376
-
- NII書誌ID
- BA07733218
-
- ISBN
- 0851868266
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- London
-
- 件名
-
- PRECIS: Food. Constituents: Colloids
- LCSH: Food -- Colloid content
-
- データソース種別
-
- CiNii Books