適正包装による青果物の品質保持及び生鮮魚介類の鮮度保持について
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "適正包装による青果物の品質保持及び生鮮魚介類の鮮度保持について"
- Statement of Responsibility
- 食品産業センター[編]
- Publisher
-
- 食品産業センター
- Publication Year
-
- 1998.10
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- テキセイ ホウソウ ニヨル セイカブツ ノ ヒンシツ ホジ オヨビ セイセン ギョカイルイ ノ センド ホジ ニツイテ
Search this Book/Journal
Notes
文献:p72-74
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795726024192
-
- NII Book ID
- BA41045910
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Classification
-
- NDC9: 675.18
-
- Data Source
-
- CiNii Books