Milk and its products : a treatise upon the nature and qualities of dairy milk and the manufacture of butter and cheese

CiNii 所蔵館 2館

書誌事項

タイトル
"Milk and its products : a treatise upon the nature and qualities of dairy milk and the manufacture of butter and cheese"
責任表示
by Henry H. Wing
出版者
  • Macmillan
出版年月
  • 1903
書籍サイズ
20 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

Bibliography: p. 289-297

Description based on 6th ed

"Set up and electrotyped February, 1897"--t.p. verso

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000795729129216
  • NII書誌ID
    BA62273323
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • New York
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ