内因性筋肉成分による食肉のヘム色素安定化とその機能
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "内因性筋肉成分による食肉のヘム色素安定化とその機能"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者 坂田亮一
- Publisher
-
- [坂田亮一]
- Publication Year
-
- 1999.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- ナイインセイ キンニク セイブン ニヨル ショクニク ノ ヘムシキソ アンテイカト ソノ キノウ
Search this Book/Journal
Notes
課題番号: 09660292
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795733460480
-
- NII Book ID
- BA5485857X
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [相模原]
-
- Data Source
-
- CiNii Books