新★刺身料理の調理と演出 : 人気を呼ぶ刺身づくりの技術公開

CiNii Available at 4 libraries

Bibliographic Information

Title
"新★刺身料理の調理と演出 : 人気を呼ぶ刺身づくりの技術公開"
Statement of Responsibility
大田忠道著
Publisher
  • 旭屋出版
Publication Year
  • 2013.6
Book size
29cm
Other Title
  • シン サシミ リョウリ ノ チョウリ ト エンシュツ : ニンキ オ ヨブ サシミズクリ ノ ギジュツ コウカイ
  • 新刺身料理の調理と演出

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795756101376
  • NII Book ID
    BB13254487
  • ISBN
    9784751110256
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top