ふなずし中の各種成分の熟成による消長ならびに機能性の検討

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"ふなずし中の各種成分の熟成による消長ならびに機能性の検討"
Statement of Responsibility
研究代表者:成田美代
Publisher
  • [成田美代]
Publication Year
  • 2003.3
Book size
30cm
Other Title
  • フナズシ チュウ ノ カクシュ セイブン ノ ジュクセイ ニ ヨル ショウチョウ ナラビニ キノウセイ ノ ケントウ

Search this Book/Journal

Notes

研究課題番号: 13680147

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000795859952384
  • NII Book ID
    BA63106269
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [津]
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top