ふなずし中の各種成分の熟成による消長ならびに機能性の検討
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "ふなずし中の各種成分の熟成による消長ならびに機能性の検討"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者:成田美代
- Publisher
-
- [成田美代]
- Publication Year
-
- 2003.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- フナズシ チュウ ノ カクシュ セイブン ノ ジュクセイ ニ ヨル ショウチョウ ナラビニ キノウセイ ノ ケントウ
Search this Book/Journal
Notes
研究課題番号: 13680147
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795859952384
-
- NII Book ID
- BA63106269
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [津]
-
- Data Source
-
- CiNii Books