書誌事項
- タイトル
- "Toxic effects of food constituents on the brain"
- 責任表示
- editors, Richard J. Wurtman, Judith J. Wurtman
- 出版者
-
- Raven Press
- 出版年月
-
- c1979
- 書籍サイズ
- 25 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795868467072
-
- NII書誌ID
- BA06771991
-
- ISBN
- 0890042462
-
- LCCN
- 79002073
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/79002073
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 分類
-
- LCC: QP376
- LCC: RC386.2
- DC: 599/.01/88 s
- DC: 616.8/04/71
-
- 件名
-
- LCSH: Brain -- Diseases -- Etiology
- LCSH: Brain -- Diseases -- Nutritional aspects
- LCSH: Nutritionally induced diseases
- MESH: Alcohol, Ethyl -- Adverse effects
- MESH: Brain -- Physiopathology
- MESH: Food additives -- Adverse effects
- MESH: Glutamates -- Adverse effects
- MESH: Hyperkinesis -- Etiology
- MESH: Metabolism, Inborn errors -- Physiopathology
- MESH: Peptides -- Adverse, effects
-
- データソース種別
-
- CiNii Books