The Maillard reaction : interface between aging, nutrition and metabolism
CiNii
所蔵館 8館
書誌事項
- タイトル
- "The Maillard reaction : interface between aging, nutrition and metabolism"
- 責任表示
- edited by Merlin C. Thomas and Josephine Forbes
- 出版者
-
- Royal Society of Chemistry
- 出版年月
-
- c2010
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
"The proceedings of the International Symposium on the Maillard Reaction held at Palm Cove, Queensland, Australia on 29-31 August 2009"--T.p. verso
Formerly CIP Uk
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000795921950336
-
- NII書誌ID
- BB03646345
-
- ISBN
- 9781849730792
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Cambridge, UK
-
- 分類
-
- DC22: 612.0157
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books