低アレルギー食品の開発

CiNii Available at 60 libraries

Bibliographic Information

Title
"低アレルギー食品の開発"
Statement of Responsibility
池沢善郎編集
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2004.3
Book size
21cm
Other Title
  • テイアレルギー ショクヒン ノ カイハツ
  • 低アレルギー食品の開発と展望
  • Development of hypoallergic food

Search this Book/Journal

Notes

初版の書名: 低アレルギー食品の開発と展望(1995年刊)

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000796018013568
  • NII Book ID
    BA66633635
  • ISBN
    4882318202
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top