低アレルギー食品の開発
CiNii
Available at 60 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "低アレルギー食品の開発"
- Statement of Responsibility
- 池沢善郎編集
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- 普及版
- Publication Year
-
- 2004.3
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- テイアレルギー ショクヒン ノ カイハツ
- 低アレルギー食品の開発と展望
- Development of hypoallergic food
Search this Book/Journal
Notes
初版の書名: 低アレルギー食品の開発と展望(1995年刊)
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796018013568
-
- NII Book ID
- BA66633635
-
- ISBN
- 4882318202
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books