書誌事項
- タイトル
- "Toxicological evaluation of certain food additives and contaminants"
- 責任表示
- prepared by the 29th Meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives, Geneva, 3-12 June 1985
- 出版者
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- Cambridge University Press on behalf of the World Health Organization
- 出版年月
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- c1987
- 書籍サイズ
- 23 cm
- シリーズ名/番号
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- pbk.
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注記
"The preparation of this document was supported by the International Programme on Chemical Safety"--T.p. verso
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000796112097536
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- NII書誌ID
- BA17240603
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- ISBN
- 052134347X
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- LCCN
- 87000720
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/87000720
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- uk
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Cambridge ; New York
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- データソース種別
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- CiNii Books