食品凍結における伝熱と品質変化を連結する階層的研究
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品凍結における伝熱と品質変化を連結する階層的研究"
- Statement of Responsibility
- 研究代表者 多田幸生
- Publisher
-
- [多田幸生]
- Publication Year
-
- 2002.3
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- ショクヒン トウケツ ニ オケル デンネツ ト ヒンシツ ヘンカ ヲ レンケツスル カイソウテキ ケンキュウ
Search this Book/Journal
Notes
研究課題番号 : 11650213
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796123881472
-
- NII Book ID
- BA61890969
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- [金沢]
-
- Data Source
-
- CiNii Books