Olives and olive oil as functional foods : bioactivity, chemistry and processing
書誌事項
- タイトル
- "Olives and olive oil as functional foods : bioactivity, chemistry and processing"
- 責任表示
- edited by Apostolos Kiritsakis, Fereidoon Shahidi
- 出版者
-
- Wiley
- 出版年月
-
- 2017
- 書籍サイズ
- 26 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796285192960
-
- NII書誌ID
- BB24636179
-
- ISBN
- 9781119135319
-
- LCCN
- 2017004473
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2017004473
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Hoboken
-
- 件名
-
- LCSH: Functional foods
- LCSH: Olive
- LCSH: Olive oil
-
- データソース種別
-
- CiNii Books