Preparation and preserving of meat : sausage casings, tallow, dripping and lard ; crayfish : fish preserving and other fish products = Bereiding en preservering van vleis, worsderms, hardevet, sagtevet en varkvet ; kreef, vispreservering en ander visprodukte
CiNii
所蔵館 2館
書誌事項
- タイトル
- "Preparation and preserving of meat : sausage casings, tallow, dripping and lard ; crayfish : fish preserving and other fish products = Bereiding en preservering van vleis, worsderms, hardevet, sagtevet en varkvet ; kreef, vispreservering en ander visprodukte"
- 責任表示
- [Republic of South Africa, Bureau of Statistics] = [Republiek van Suid-Afrika, Buro vir Statistiek]
- 出版者
-
- [Bureau of Statistics]
- 出版年月
-
- [1964]
- 書籍サイズ
- 29 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
English and Afrikaans
"The Government Printer"--Cover
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796368872064
-
- NII書誌ID
- BA74505040
-
- 出版国コード
- sa
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Pretoria
-
- データソース種別
-
- CiNii Books