Preparation and preserving of meat : sausage casings, tallow, dripping and lard ; crayfish : fish preserving and other fish products = Bereiding en preservering van vleis, worsderms, hardevet, sagtevet en varkvet ; kreef, vispreservering en ander visprodukte

CiNii 所蔵館 2館

書誌事項

タイトル
"Preparation and preserving of meat : sausage casings, tallow, dripping and lard ; crayfish : fish preserving and other fish products = Bereiding en preservering van vleis, worsderms, hardevet, sagtevet en varkvet ; kreef, vispreservering en ander visprodukte"
責任表示
[Republic of South Africa, Bureau of Statistics] = [Republiek van Suid-Afrika, Buro vir Statistiek]
出版者
  • [Bureau of Statistics]
出版年月
  • [1964]
書籍サイズ
29 cm

この図書・雑誌をさがす

注記

English and Afrikaans

"The Government Printer"--Cover

関連図書・雑誌

もっと見る

詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1130000796368872064
  • NII書誌ID
    BA74505040
  • 出版国コード
    sa
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • Pretoria
  • データソース種別
    • CiNii Books
ページトップへ