フランス料理ソースの最新技術
CiNii
Available at 2 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "フランス料理ソースの最新技術"
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 2001.10
- Book size
- 28cm
- Other Title
-
- フランス リョウリ ソース ノ サイシン ギジュツ
- 注目レストランの実力派シェフ6人が、最新技術を駆使したソースを紹介
- La cuisine francaise : sauce
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796377489664
-
- NII Book ID
- BA57423096
-
- ISBN
- 4751102818
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理(西洋) -- フランス
- BSH: ソース
-
- Data Source
-
- CiNii Books