製造工程における食塩と鞣質の消長について = The uptake and loss of common salts and tannning agents in process of manufacturing

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"製造工程における食塩と鞣質の消長について = The uptake and loss of common salts and tannning agents in process of manufacturing"
Statement of Responsibility
先本勇吉, 近藤敬治, 浅井雅章 [著] = Yukichi Sakimoto, Keiji Kondo and Masaaki Asai
Publisher
  • [北海道大学農学部]
Publication Year
  • 1972
Book size
26cm
Other Title
  • セイゾウ コウテイ ニオケル ショクエン ト ジュウシツ ノ ショウチョウ ニツイテ

Search this Book/Journal

Notes

記述は表紙による

北海道大学農学部邦文紀要第8巻第2号別刷

引用文献: p96

巻末に英文の"Résumé"あり

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000796422033152
  • NII Book ID
    BB27042614
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [札幌]
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top