健康・調理の科学 : おいしさから健康へ
CiNii
Available at 88 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "健康・調理の科学 : おいしさから健康へ"
- Statement of Responsibility
- 和田淑子, 大越ひろ編著
- Publisher
-
- 建帛社
- Publication Year
-
- 2004.7
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ケンコウ チョウリ ノ カガク : オイシサ カラ ケンコウ エ
- 健康調理の科学 : おいしさから健康へ
Search this Book/Journal
Notes
文献: 各章末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796529031168
-
- NII Book ID
- BA68479514
-
- ISBN
- 4767903149
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books