ジビエ料理大全 : 野鳥獣の特性と調理の秘訣が一冊で学べる
CiNii
Available at 15 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "ジビエ料理大全 : 野鳥獣の特性と調理の秘訣が一冊で学べる"
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 2006.10
- Book size
- 28cm
- Other Title
-
- ジビエ リョウリ タイゼン : ヤチョウジュウ ノ トクセイ ト チョウリ ノ ヒケツ ガ イッサツ デ マナベル
- Le gibier, présent de la nature, origine de la cuisine française
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000796971506048
-
- NII Book ID
- BA83089286
-
- ISBN
- 4751106082
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理-肉
- BSH: 料理(西洋)-フランス
-
- Data Source
-
- CiNii Books