食材目利き手帖 : 野菜、果物、魚、肉&食材保存術

CiNii Available at 15 libraries

Bibliographic Information

Title
"食材目利き手帖 : 野菜、果物、魚、肉&食材保存術"
Statement of Responsibility
脇坂真吏監修
Publisher
  • 辰巳出版
Publication Year
  • 2010.4
Book size
21cm
Other Title
  • ショクザイ メキキ テチョウ : ヤサイ クダモノ ウオ ニク ショクザイ ホゾンジュツ
  • 食材目利き手帖 : おいしい食材の選びかた

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797064398080
  • NII Book ID
    BB02006031
  • ISBN
    9784777807635
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top