食材目利き手帖 : 野菜、果物、魚、肉&食材保存術
CiNii
Available at 15 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食材目利き手帖 : 野菜、果物、魚、肉&食材保存術"
- Statement of Responsibility
- 脇坂真吏監修
- Publisher
-
- 辰巳出版
- Publication Year
-
- 2010.4
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- ショクザイ メキキ テチョウ : ヤサイ クダモノ ウオ ニク ショクザイ ホゾンジュツ
- 食材目利き手帖 : おいしい食材の選びかた
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797064398080
-
- NII Book ID
- BB02006031
-
- ISBN
- 9784777807635
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books