刺身&鮮魚料理 : 本格焼酎ブームから定番酒へ

CiNii Available at 3 libraries

Bibliographic Information

Title
"刺身&鮮魚料理 : 本格焼酎ブームから定番酒へ"
Statement of Responsibility
日本のスパークリングワイン
Publisher
  • フード・ビジネス
  • 柴田書店 (発売)
Publication Year
  • 2009.1
Book size
28cm
Other Title
  • サシミ & センギョ リョウリ : ホンカク ショウチュウ ブーム カラ テイバンシュ エ ニホン ノ スパークリング ワイン
  • 刺身アンド鮮魚料理 : 本格焼酎ブームから定番酒へ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797066138240
  • NII Book ID
    BA89093027
  • ISBN
    9784388801138
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • [東京]
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top