書誌事項
- タイトル
- "Thermally generated flavors : Maillard, microwave, and extrusion processes"
- 責任表示
- Thomas H. Parliment, Michael J. Morello, Robert J. McGorrin, editor ; developed from a symposium sponsored by the Division of Agricultural and Food Chemistry at the 204th National Meeting of the American Chemical Society, Washington, D.C., August 23-28, 1992
- 出版者
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- American Chemical Society
- 出版年月
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- 1994
- 書籍サイズ
- 24 cm
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注記
Includes bibliographical references and indexes
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詳細情報 詳細情報について
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- CRID
- 1130000797082883712
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- NII書誌ID
- BA22597975
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- ISBN
- 084122742X
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- LCCN
- 93036609
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- Web Site
- https://lccn.loc.gov/93036609
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- 本文言語コード
- en
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- 出版国コード
- us
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- タイトル言語コード
- en
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- 出版地
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- Washington, D.C.
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- 分類
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- LCC: TP372.55.M35
- DC20: 664/.02
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- データソース種別
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- CiNii Books