書誌事項
- タイトル
- "Pasta : the story of a universal food"
- 責任表示
- Silvano Serventi and Françoise Sabban ; translated by Antony Shugaar
- 出版者
-
- Columbia University Press
- 出版年月
-
- c2002
- 書籍サイズ
- 24 cm
- タイトル別名
-
- La pasta : storia e cultura di un cibo universale
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797247123200
-
- NII書誌ID
- BA60868614
-
- ISBN
- 0231124422
-
- LCCN
- 2000273840
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2000273840
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- New York
-
- 分類
-
- DC21: 641.822
-
- 件名
-
- LCSH: Cookery (Pasta)
- LCSH: Pasta industry
-
- データソース種別
-
- CiNii Books