最新フランス料理 : 日常の料理から本格派まで
CiNii
Available at 1 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "最新フランス料理 : 日常の料理から本格派まで"
- Statement of Responsibility
- 柳舘功著
- Publisher
-
- 旭屋出版
- Publication Year
-
- 2003.3
- Book size
- 29cm
- Other Title
-
- サイシン フランス リョウリ : ニチジョウ ノ リョウリ カラ ホンカクハ マデ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797335380608
-
- NII Book ID
- BA7242137X
-
- ISBN
- 4751103555
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 料理(西洋) -- フランス
-
- Data Source
-
- CiNii Books