食品・化粧品・医療分野へのゲルの利用

CiNii Available at 35 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品・化粧品・医療分野へのゲルの利用"
Statement of Responsibility
西成勝好 [ほか] 監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2016.7
Book size
26cm
Other Title
  • ショクヒン ケショウヒン イリョウ ブンヤ エノ ゲル ノ リヨウ
  • Utilization of gels in food, cosmetics and medicine
  • 食品化粧品医療分野へのゲルの利用
  • 新材料新素材シリーズ

Search this Book/Journal

Notes

2010年刊の普及版

文献: 各論文末

その他の監修者: 梶原莞爾, 長崎幸夫, 金田勇

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797393859072
  • NII Book ID
    BB2162642X
  • ISBN
    9784781311128
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top