書誌事項
- タイトル
- "Natural food flavors and colorants"
- 責任表示
- Mathew Attokaran
- 出版者
-
- Wiley Blackwell
- 2nd ed
- 出版年月
-
- 2017
- 書籍サイズ
- 25 cm
- シリーズ名/番号
-
- : hardback
この図書・雑誌をさがす
注記
Previous ed.: 2011
Includes bibliographical references and indexes
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797440854144
-
- NII書誌ID
- BB23619017
-
- ISBN
- 9781119114765
-
- LCCN
- 2016043324
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2016043324
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Chichester
-
- 件名
-
- LCSH: Flavoring essences
- LCSH: Coloring matter in food
- LCSH: Natural foods
- BISACSH: Technology & engineering -- Food science
-
- データソース種別
-
- CiNii Books