食品加工技術の展開
CiNii
Available at 70 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品加工技術の展開"
- Statement of Responsibility
- 藤田哲, 小林登史夫, 亀和田光男監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- 普及版
- Publication Year
-
- 2007.5
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- ショクヒン カコウ ギジュツ ノ テンカイ
- Development of food technology
- 新世紀の食品加工技術
Search this Book/Journal
Notes
初版のタイトル: 新世紀の食品加工技術
文献: 各章末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797532478976
-
- NII Book ID
- BA82013595
-
- ISBN
- 9784882319238
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 食品加工
-
- Data Source
-
- CiNii Books