食品加工技術の展開

CiNii Available at 70 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品加工技術の展開"
Statement of Responsibility
藤田哲, 小林登史夫, 亀和田光男監修
Publisher
  • シーエムシー出版
  • 普及版
Publication Year
  • 2007.5
Book size
21cm
Other Title
  • ショクヒン カコウ ギジュツ ノ テンカイ
  • Development of food technology
  • 新世紀の食品加工技術

Search this Book/Journal

Notes

初版のタイトル: 新世紀の食品加工技術

文献: 各章末

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797532478976
  • NII Book ID
    BA82013595
  • ISBN
    9784882319238
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top