料理のなんでも小事典 : カレーはなぜ翌日に食べる方がおいしいの?

CiNii Available at 320 libraries

Bibliographic Information

Title
"料理のなんでも小事典 : カレーはなぜ翌日に食べる方がおいしいの?"
Statement of Responsibility
日本調理科学会編
Publisher
  • 講談社
Publication Year
  • 2008.9
Book size
18cm
Other Title
  • リョウリ ノ ナンデモ ショウジテン : カレー ワ ナゼ ヨクジツ ニ タベルホウガ オイシイノ

Search this Book/Journal

Notes

参考文献: p301-302

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797548971392
  • NII Book ID
    BA87127900
  • ISBN
    9784062576147
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top