書誌事項
- タイトル
- "The food of Paris : authentic recipes from Parisian bistros and restaurants"
- 責任表示
- by Marie-Noël Rio ; photography by Jean-François Hamon ; styling by Sophie Jacquesson ; translation by Vincent Vichit-Vadakan
- 出版者
-
- Periplus
- 出版年月
-
- c2002
- 書籍サイズ
- 21 × 23 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Featuring recipes from the restrautants: A & M Le Bistrot, Chez Casimir, Chez Catherine, Marty, Mollard, Les Olivades, Paris Main d'Or, Rôtisserie du Beaujolais, Sain-Antoine, Le Train Bleu, Le Troquet, Le Zéphyr
Includes index
Distributed by: Tuttle Publishing (USA, Japan, Korea), Berkeley Books (AsiaPacific)
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797635329536
-
- NII書誌ID
- BA60237828
-
- ISBN
- 9625939911
-
- LCCN
- 2002101481
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2002101481
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- si
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Singapore
-
- 分類
-
- DC21: 641.59451
-
- 件名
-
- データソース種別
-
- CiNii Books