子ども料理教室のすすめ方 : 五感を使って食体験を

CiNii Available at 32 libraries

Bibliographic Information

Title
"子ども料理教室のすすめ方 : 五感を使って食体験を"
Publisher
  • 農山漁村文化協会
Publication Year
  • c2004
Format
videorecording(videodisc)
Other Title
  • コドモ リョウリ キョウシツ ノ ススメカタ : ゴカン オ ツカッテ ショクタイケン オ

Search this Book/Journal

Notes

企画制作: 農山漁村文化協会

監修: 坂本廣子

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797688861952
  • NII Book ID
    BA7450201X
  • ISBN
    4540042432
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top