新鮮魚介でかまぼこを作る : 魚のうま味がいっぱい

CiNii Available at 10 libraries

Bibliographic Information

Title
"新鮮魚介でかまぼこを作る : 魚のうま味がいっぱい"
Statement of Responsibility
雄鶏社編集部編
Publisher
  • 雄鶏社
Publication Year
  • 1994.2
Book size
21cm
Other Title
  • シンセン ギョカイ デ カマボコ オ ツクル : サカナ ノ ウマミ ガ イッパイ

Search this Book/Journal

Notes

巻末: 参考文献

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797699133952
  • NII Book ID
    BA35424404
  • ISBN
    4277812090
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top