新鮮魚介でかまぼこを作る : 魚のうま味がいっぱい
CiNii
Available at 10 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "新鮮魚介でかまぼこを作る : 魚のうま味がいっぱい"
- Statement of Responsibility
- 雄鶏社編集部編
- Publisher
-
- 雄鶏社
- Publication Year
-
- 1994.2
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- シンセン ギョカイ デ カマボコ オ ツクル : サカナ ノ ウマミ ガ イッパイ
Search this Book/Journal
Notes
巻末: 参考文献
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797699133952
-
- NII Book ID
- BA35424404
-
- ISBN
- 4277812090
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- NDLSH: かまぼこ
-
- Data Source
-
- CiNii Books