Gancel's culinary encyclopedia of modern cooking : the most complete and concise glossary ever compiled and published : over 8,000 recipes and 300 articles : alimentary, hygienic & household recipes, table service, order of service of wines, market list, etc

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書誌事項

タイトル
"Gancel's culinary encyclopedia of modern cooking : the most complete and concise glossary ever compiled and published : over 8,000 recipes and 300 articles : alimentary, hygienic & household recipes, table service, order of service of wines, market list, etc"
タイトル別名
  • Culinary encyclopedia of modern cooking
出版者
  • Radio City Bookstore
  • 13th ed. rev. and augm
出版年月
  • 1977
書籍サイズ
16 cm

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注記

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詳細情報 詳細情報について

  • CRID
    1970867909830241537
  • NII書誌ID
    BA85559110
  • 本文言語コード
    en
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    en
  • 出版地
    • New York
  • 分類
  • データソース種別
    • NACSIS-CAT/ILL
    • CiNii Books
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