- 【Updated on May 12, 2025】 Integration of CiNii Dissertations and CiNii Books into CiNii Research
- Trial version of CiNii Research Automatic Translation feature is available on CiNii Labs
- Suspension and deletion of data provided by Nikkei BP
- Regarding the recording of “Research Data” and “Evidence Data”
食品学実験・実習 : 食品分析・食品加工・食品鑑別・食の安全
CiNii
Available at 43 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品学実験・実習 : 食品分析・食品加工・食品鑑別・食の安全"
- Other Title
-
- ショクヒンガク ジッケン・ジッシュウ : ショクヒン ブンセキ・ショクヒン カコウ・ショクヒン カンベツ・ショク ノ アンゼン
- Statement of Responsibility
- 長澤治子編著 ; 津久井亜紀夫編
- Publisher
-
- 青山社
- Publication Year
-
- 2015.9
- Book size
- 26cm
Search this Book/Journal
Notes
「食品学実験 : 基礎から応用まで」改題改訂
執筆者: 川口洋, 木村万里子, 塩見慎次郎, 長澤治子, 額田真喜子, 山本奈美
参考図書: p237
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797852025984
-
- NII Book ID
- BB19450331
-
- ISBN
- 9784883593378
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 相模原
-
- Data Source
-
- CiNii Books