海藻食品の品質保持と加工・流通
Bibliographic Information
- Title
- "海藻食品の品質保持と加工・流通"
- Statement of Responsibility
- 小川廣男, 能登谷正浩編
- Publisher
-
- 恒星社厚生閣
- オンデマンド版
- Publication Year
-
- 2016.10
- Book size
- 21cm
- Other Title
-
- カイソウ ショクヒン ノ ヒンシツ ホジ ト カコウ・リュウツウ
- Prospect of quality, processing and distribution of sea algae products for human hood
- 海藻食品の品質保持と加工流通
Search this Book/Journal
Notes
2002年刊のオンデマンド版
欧文タイトルは底本の奥付による
印刷・製本: デジタルパブリッシングサービス
文献あり
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000797870696064
-
- NII Book ID
- BB25114317
-
- ISBN
- 9784769915270
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books