海藻食品の品質保持と加工・流通

CiNii Available at 6 libraries

Bibliographic Information

Title
"海藻食品の品質保持と加工・流通"
Statement of Responsibility
小川廣男, 能登谷正浩編
Publisher
  • 恒星社厚生閣
  • オンデマンド版
Publication Year
  • 2016.10
Book size
21cm
Other Title
  • カイソウ ショクヒン ノ ヒンシツ ホジ ト カコウ・リュウツウ
  • Prospect of quality, processing and distribution of sea algae products for human hood
  • 海藻食品の品質保持と加工流通

Search this Book/Journal

Notes

2002年刊のオンデマンド版

欧文タイトルは底本の奥付による

印刷・製本: デジタルパブリッシングサービス

文献あり

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797870696064
  • NII Book ID
    BB25114317
  • ISBN
    9784769915270
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top