ベーシックケーキのテクニック : トップシェフ14人のスペシャルなレシピ

CiNii Available at 8 libraries

Bibliographic Information

Title
"ベーシックケーキのテクニック : トップシェフ14人のスペシャルなレシピ"
Other Title
  • ベーシック ケーキ ノ テクニック : トップ シェフ ジュウヨニン ノ スペシャル ナ レシピ
Statement of Responsibility
[柴田書店編] ; [藤原和彦ほか監修]
Publisher
  • 柴田書店
Publication Year
  • 2010.10
Book size
28cm

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797899841920
  • NII Book ID
    BB03616628
  • ISBN
    9784388807598
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top