玄米黒酢農法 : 酢酸とアミノ酸で食味・収量アップ

CiNii Available at 16 libraries

Bibliographic Information

Title
"玄米黒酢農法 : 酢酸とアミノ酸で食味・収量アップ"
Statement of Responsibility
池田武, 吉田陽介, 養田武郎著
Publisher
  • 農山漁村文化協会
Publication Year
  • 2004.9
Book size
19cm
Other Title
  • ゲンマイ クロズ ノウホウ : サクサン ト アミノサン デ ショクミ シュウリョウ アップ
  • 玄米黒酢農法 : 酢酸とアミノ酸で食味収量アップ

Search this Book/Journal

Notes

章末: 参考文献

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000797972707072
  • NII Book ID
    BA69664577
  • ISBN
    4540042084
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top