書誌事項
- タイトル
- "Toxicants occurring naturally in foods"
- 出版者
-
- National Academy of Sciences, National Research Council
- 出版年月
-
- 1966
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Papers prepared by a group of scientists for the Food Protection Committee of the Food and Nutrition Board, National Research Council
Includes bibliographies
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130000798025575680
-
- NII書誌ID
- BA19207609
-
- LCCN
- 66060059
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/66060059
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington
-
- 件名
-
- LCSH: Food contamination
- LCSH: Food -- Toxicology
-
- データソース種別
-
- CiNii Books