焼肉の教科書 : 焼肉がもっと美味しくなる知識を完全解説!

CiNii Available at 1 libraries

Bibliographic Information

Title
"焼肉の教科書 : 焼肉がもっと美味しくなる知識を完全解説!"
Statement of Responsibility
田辺晋太郎監修
Publisher
  • 宝島社
Publication Year
  • 2013.6
Book size
23cm
Other Title
  • ヤキニク ノ キョウカショ : ヤキニク ガ モット オイシク ナル チシキ オ カンゼン カイセツ

Search this Book/Journal

Notes

索引あり

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000798057106048
  • NII Book ID
    BB13170693
  • ISBN
    9784800211149
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top