北海道の野菜づくり : 栽培の基本と品目別ポイント

CiNii Available at 10 libraries

Bibliographic Information

Title
"北海道の野菜づくり : 栽培の基本と品目別ポイント"
Statement of Responsibility
北海道協同組合通信社・ニューカントリー編集部[編]
Publisher
  • 北海道協同組合通信社
Publication Year
  • 2008.11
Book size
21cm
Other Title
  • ホッカイドウ ノ ヤサイズクリ サイバイ ノ キホン ト ヒンモクベツ ポイント

Search this Book/Journal

Notes

監修: 志賀弘行[ほか]

付: 参考資料

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130000798151583872
  • NII Book ID
    BA87669470
  • ISBN
    9784938445782
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 札幌
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top