Baking, bourbon, and black drink : foodways archaeology in the American Southeast
書誌事項
- タイトル
- "Baking, bourbon, and black drink : foodways archaeology in the American Southeast"
- 責任表示
- edited by Tanya M. Peres and Aaron Deter-Wolf
- 出版者
-
- University of Alabama Press
- 出版年月
-
- c2018
- 書籍サイズ
- 24 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references (p. [175]-225) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130003903847046144
-
- NII書誌ID
- BB29781288
-
- ISBN
- 9780817319922
-
- LCCN
- 2017056174
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/2017056174
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Tuscaloosa, Ala.
-
- 分類
-
- LCC: GT2853.S646
- DC23: 394.1/20975
-
- データソース種別
-
- CiNii Books