おいしさを創るフードテックの新展開

CiNii Available at 9 libraries

Bibliographic Information

Title
"おいしさを創るフードテックの新展開"
Statement of Responsibility
都甲潔, 小柳道啓監修
Publisher
  • シーエムシー出版
Publication Year
  • 2024.7
Book size
26cm
Other Title
  • オイシサ オ ツクル フードテック ノ シンテンカイ
  • High technology information
  • おいしさの科学とビジネス展開の最前線
  • おいしさの科学とフードテック最前線
  • New developments in foodtech creating palatability

Search this Book/Journal

Notes

奥付・背・裏表紙に「T1248」とあり

『おいしさの科学とビジネス展開の最前線』 (2017年刊) と『おいしさの科学とフードテック最前線』(2022年刊)の続編

文献: 各章末

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130019890131730317
  • NII Book ID
    BD08403505
  • ISBN
    9784781318110
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top