ハム・ベーコン台所工房 : 無添加・無着色34種の本格レシピ

CiNii Available at 8 libraries

Bibliographic Information

Title
"ハム・ベーコン台所工房 : 無添加・無着色34種の本格レシピ"
Statement of Responsibility
若林仏蘭著
Publisher
  • 雄鶏社
Publication Year
  • 1997.1
Book size
21cm
Other Title
  • ハム ベーコン ダイドコロ コウボウ : ムテンカ ムチャクショク 34シュ ノ ホンカク レシピ

Search this Book/Journal

Notes

巻末: 参考・引用文献

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282268669801216
  • NII Book ID
    BA35427752
  • ISBN
    4277812589
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top