タンパク質のアモルファス凝集と溶解性 : 基礎研究からバイオ産業・創薬研究への応用まで
CiNii
Available at 25 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "タンパク質のアモルファス凝集と溶解性 : 基礎研究からバイオ産業・創薬研究への応用まで"
- Statement of Responsibility
- 黒田裕, 有坂文雄監修
- Publisher
-
- シーエムシー出版
- Publication Year
-
- 2019.2
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- タンパクシツ ノ アモルファス ギョウシュウ ト ヨウカイセイ : キソ ケンキュウ カラ バイオ サンギョウ・ソウヤク ケンキュウ エノ オウヨウ マデ
- High technology information
- Protein solubility and amorphous aggregation : from academic research to applications in drug discovery and bioindustry
- タンパク質のアモルファス凝集と溶解性 : 基礎研究からバイオ産業創薬研究への応用まで
Search this Book/Journal
Notes
奥付及び背に「T1097」とあり
文献: 章末
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282268701438848
-
- NII Book ID
- BB27747595
-
- ISBN
- 9784781313979
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Subject
-
- BSH: 蛋白質
-
- Data Source
-
- CiNii Books
- KAKEN