タンパク質のアモルファス凝集と溶解性 : 基礎研究からバイオ産業・創薬研究への応用まで

CiNii Available at 25 libraries

Bibliographic Information

Title
"タンパク質のアモルファス凝集と溶解性 : 基礎研究からバイオ産業・創薬研究への応用まで"
Statement of Responsibility
黒田裕, 有坂文雄監修
Publisher
  • シーエムシー出版
Publication Year
  • 2019.2
Book size
26cm
Other Title
  • タンパクシツ ノ アモルファス ギョウシュウ ト ヨウカイセイ : キソ ケンキュウ カラ バイオ サンギョウ・ソウヤク ケンキュウ エノ オウヨウ マデ
  • High technology information
  • Protein solubility and amorphous aggregation : from academic research to applications in drug discovery and bioindustry
  • タンパク質のアモルファス凝集と溶解性 : 基礎研究からバイオ産業創薬研究への応用まで

Search this Book/Journal

Notes

奥付及び背に「T1097」とあり

文献: 章末

Related Books

See more

Related Projects

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282268701438848
  • NII Book ID
    BB27747595
  • ISBN
    9784781313979
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
    • KAKEN
Back to top