秘伝おかずづくり : 調理の“コツ"と“なぜ"
CiNii
Available at 16 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "秘伝おかずづくり : 調理の“コツ"と“なぜ""
- Publisher
-
- 日本放送出版協会
- Publication Year
-
- 1996.4
- Book size
- 26cm
- Other Title
-
- ヒデン オカズズクリ : チョウリ ノ コツ ト ナゼ
Search this Book/Journal
Notes
監修: 松本仲子, 高城順子
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282268825447296
-
- NII Book ID
- BN14953759
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Classification
-
- NDC8: 596
-
- Subject
-
- BSH: 料理
-
- Data Source
-
- CiNii Books