How to野菜 : 素材・栄養から106種の健康料理まで73種の野菜のすべて

Bibliographic Information

Title
"How to野菜 : 素材・栄養から106種の健康料理まで73種の野菜のすべて"
Statement of Responsibility
石原結實[ほか]執筆
Publisher
  • アドセンター出版部
Publication Year
  • 1983.8
Book size
30cm
Other Title
  • how to ヤサイ : ソザイ エイヨウ カラ 106シュ ノ ケンコウ リョウリ マデ 73シュ ノ ヤサイ ノ スベテ

Search this Book/Journal

Notes

監修:食料品流通改善協会

***遡及データをもとにした流用入力である

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282268853999488
  • NII Book ID
    BA37367549
  • ISBN
    4938330024
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top