Clostridium botulinum : a practical approach to the organism and its control in foods
CiNii
所蔵館 4館
書誌事項
- タイトル
- "Clostridium botulinum : a practical approach to the organism and its control in foods"
- 責任表示
- Chris Bell, Alec Kyriakides
- 出版者
-
- Blackwell Science
- 出版年月
-
- 2000
- 書籍サイズ
- 24 cm
- シリーズ名/番号
-
- : pbk
この図書・雑誌をさがす
注記
Includes bibliographical references(p. [287]-300) and index
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282268902378880
-
- NII書誌ID
- BA52422234
-
- ISBN
- 0632055219
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- uk
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Oxford
-
- 分類
-
- DC21: 664.001579
-
- 件名
-
- LCSH: Clostridium botulinum
- LCSH: Food -- Microbiology
-
- データソース種別
-
- CiNii Books