魚と貝の料理 : 定番おかずを完全マスターする材料選びと調理のコツ

CiNii Available at 7 libraries

Bibliographic Information

Title
"魚と貝の料理 : 定番おかずを完全マスターする材料選びと調理のコツ"
Publisher
  • 小学館
Publication Year
  • 1992.12
Book size
26cm
Other Title
  • サカナ ト カイ ノ リョウリ : テイバン オカズ ヲ カンゼン マスタースル ザイリョウ エラビ ト チョウリ ノ コツ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282268987097856
  • NII Book ID
    BN08632320
  • ISBN
    4091033318
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top