燻製づくりの基本と応用 : 素材の旨さがひと手間で際立つスモークのテクニックを詳細解説

CiNii Available at 8 libraries

Bibliographic Information

Title
"燻製づくりの基本と応用 : 素材の旨さがひと手間で際立つスモークのテクニックを詳細解説"
Statement of Responsibility
桑田彰監修
Publisher
  • 地球丸
Publication Year
  • 2015.8
Book size
19cm
Other Title
  • クンセイズクリ ノ キホン ト オウヨウ : ソザイ ノ ウマサ ガ ヒトテマ デ キワダツ スモーク ノ テクニック オ ショウサイ カイセツ
  • Tips for smoking food

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282269296768768
  • NII Book ID
    BB20575006
  • ISBN
    9784860674878
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top