書誌事項
- タイトル
- "Composition of foods used in Far Eastern countries"
- 責任表示
- by Woot-Tsuen Wu Leung, R.K. Pecot, and B.K. Watt
- 出版者
-
- U.S. Dept. of Agriculture
- For sale by the Supt. of Docs., U.S. G.P.O.
- 出版年月
-
- 1952
- 書籍サイズ
- 28 cm
この図書・雑誌をさがす
注記
Typescripts
"Bureau of Human Nutrition and Home Economics, Agricultural Research Administration, United States Department of Agriculture."
"This publication supersedes: The nutritive value of Chinese fruits and vegetables, 1943, 24 pp., mimeographed. The nutrient values suggested for Far Eastern foods, 1945, 16 pp., mimeographed."--P. [1]
Bibliography: p. 44-62
- Tweet
詳細情報 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269440315904
-
- NII書誌ID
- BB00273387
-
- LCCN
- 52000244
-
- Web Site
- https://lccn.loc.gov/52000244
-
- 本文言語コード
- en
-
- 出版国コード
- us
-
- タイトル言語コード
- en
-
- 出版地
-
- Washington D.C.
- [Washington D.C.]
-
- 分類
-
- LCC: TX360.E2
-
- 件名
-
- LCSH: Food -- Analysis
- LCSH: Food -- Tables, calculation, etc
- LCSH: Food supply -- East (Far East)
-
- データソース種別
-
- CiNii Books