HACCP手法による食品の衛生管理・品質管理の取組みの現状と課題
CiNii
Available at 3 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "HACCP手法による食品の衛生管理・品質管理の取組みの現状と課題"
- Statement of Responsibility
- 農林漁業金融公庫編
- Publisher
-
- 農林水産長期金融協会
- Publication Year
-
- 2003.1
- Book size
- 30cm
- Other Title
-
- HACCP シュホウ ニ ヨル ショクヒン ノ エイセイ カンリ ヒンシツ カンリ ノ トリクミ ノ ゲンジョウ ト カダイ
Search this Book/Journal
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269446157312
-
- NII Book ID
- BA60472679
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Data Source
-
- CiNii Books