HACCP手法による食品の衛生管理・品質管理の取組みの現状と課題

CiNii Available at 3 libraries

Bibliographic Information

Title
"HACCP手法による食品の衛生管理・品質管理の取組みの現状と課題"
Statement of Responsibility
農林漁業金融公庫編
Publisher
  • 農林水産長期金融協会
Publication Year
  • 2003.1
Book size
30cm
Other Title
  • HACCP シュホウ ニ ヨル ショクヒン ノ エイセイ カンリ ヒンシツ カンリ ノ トリクミ ノ ゲンジョウ ト カダイ

Search this Book/Journal

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282269446157312
  • NII Book ID
    BA60472679
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top