食品衛生の基礎

CiNii Available at 25 libraries

Bibliographic Information

Title
"食品衛生の基礎"
Publisher
  • 日本食品衛生協会
Publication Year
  • [出版年不明]
Book size
12cm
Format
videorecording(videodisc)
Other Title
  • ショクヒン エイセイ ノ キソ

Search this Book/Journal

Notes

取材協力:京王電鉄、レストラン京王, 東京サラヤ

監修: 小沼博隆, 中村明子他, 企画・制作: 日本食品衛生協会

2218-00

Related Books

See more

Details 詳細情報について

  • CRID
    1130282269471089280
  • NII Book ID
    BA83682080
  • ISBN
    9784889250121
  • Text Lang
    ja
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    ja
  • Place of Publication
    • 東京
  • Classification
  • Subject
  • Data Source
    • CiNii Books
Back to top