食品衛生の基礎
CiNii
Available at 25 libraries
Bibliographic Information
- Title
- "食品衛生の基礎"
- Publisher
-
- 日本食品衛生協会
- Publication Year
-
- [出版年不明]
- Book size
- 12cm
- Format
- videorecording(videodisc)
- Other Title
-
- ショクヒン エイセイ ノ キソ
Search this Book/Journal
Notes
取材協力:京王電鉄、レストラン京王, 東京サラヤ
監修: 小沼博隆, 中村明子他, 企画・制作: 日本食品衛生協会
2218-00
- Tweet
Details 詳細情報について
-
- CRID
- 1130282269471089280
-
- NII Book ID
- BA83682080
-
- ISBN
- 9784889250121
-
- Text Lang
- ja
-
- Country Code
- ja
-
- Title Language Code
- ja
-
- Place of Publication
-
- 東京
-
- Classification
-
- NDC9: 498.54
-
- Subject
-
- BSH: 食品衛生
-
- Data Source
-
- CiNii Books